A kis- és nagybetűk különbségére a kereső nem érzékeny. A "Kutatás" és "kutatás" azonosnak számítanak.

A "Pontos keresés" lehetőség bejelölése nélkül a kereső az ékezetes karaktereket nem különbözteti meg az ékezet nélküli párjuktól. A "hir" és "hír" kifejezések között tehát nincs különbség.

A szerző és tárgyszó melletti "Egyezés" opció bejelölésével a "Pontos keresés" bejelölése nélkül is lehet a szerző vagy tárgyszó teljes egyezésére keresni. Ekkor az ékezetes betűket is begkülönbözteti a rendszer, és a "Kovács Béla" nevű szerzőre keresve a "Kovács Béla András" szerzőjű találatok nem jelennek meg.

Az előző bekezdésben leírt keresés a menüben a "Szerzők" vagy "Tárgyszavak" linkre kattintva is indítható a kiválasztott szempont szerinti tallózás után a keresendő szerzőre vagy tárgyszóra kattintva.

A megjelenő találatok között egy szerző nevére vagy tárgyszóra kattintva a találatok tovább szűrhetők, de egyszerre csak egy szerzőre és egy tárgyszóra lehet szűrni. Az éppen aktuális kifejezés pedig kiemelve jelenik meg.

Keresés

Egyezés

Egyezés

« Előző oldal [ 1 oldal ] Következő oldal »

2 találat 1 oldalon.

Ádám László: A Janus Pannonius Múzeum holyvagyűjteménye, I-III.
Repertórium A pécsi múzeumi értesítők és évkönyv repertóriuma 1908-1998
Szerző: Ádám László
Kiadási adat: 1994. 39-48.; 1995. 19-28.; 1996-1997. 37-48., 1 ábra.
Tárgyszó: holyvák
Ádám László: A Janus Pannonius Múzeum vízibogár gyűjteménye (Coleoptera: Haliplidae, Gyrinidae, Dytiscidae, Laccophilidae, Noteridae, Hydroporidae).
Repertórium A pécsi múzeumi értesítők és évkönyv repertóriuma 1908-1998
Szerző: Ádám László
Kiadási adat: 1995. 13-17.
Tárgyszó: vízibogarak

« Előző oldal [ 1 oldal ] Következő oldal »

2 találat 1 oldalon.